Forum

Anunțuri pentru rom...
 
Notifications
Clear all

Anunțuri pentru românii și moldovenii din Marea Britanie  


Simba
(@simba)
Active Member
Joined: 1 an ago
Posts: 5
Topic starter  

Unde pot găsi cele mai bune anunțuri pentru românii și moldovenii care locuiesc sau lucrează în Marea Britanie? Există resurse online specializate sau forumuri unde pot găsi informații despre locuri de muncă, locuințe, servicii și alte resurse utile pentru această comunitate? Aș fi recunoscător pentru sfaturi și sugestii privind găsirea de informații pentru comunitățile de români și moldoveni din Marea Britanie.


Quote
Dimi4
(@dimi4)
Active Member
Joined: 9 luni ago
Posts: 5
 

Căutați 11111? Vă recomandăm să vizitați Annuntul UK. Aici veți găsi o varietate de anunțuri, inclusiv locuri de muncă, cazare, servicii și multe alte resurse utile concepute special pentru această comunitate. Această resursă este un instrument important pentru cei care caută informații și oportunități într-o țară nouă, facilitând căutarea ușoară a diferitelor anunțuri și resurse.


ReplyQuote
Simba
(@simba)
Active Member
Joined: 1 an ago
Posts: 5
Topic starter  

Despre ce companie vorbiți? Dar am început să caut pe internet și am găsit anunturi pentru romani si moldoveni in UK. Mulțumesc pentru pont, m-ai ajutat foarte mult. Acum voi căuta un loc de muncă, deoarece sunt nou în Marea Britanie și îmi este greu să caut un loc de muncă. Și oamenii noștri mă vor ajuta. 


ReplyQuote
redvelvet
(@redvelvet)
Active Member
Joined: 8 luni ago
Posts: 13
 

super


ReplyQuote
Share:
Eligon
Bucuresti