Cine suntem

Prin aparitia sa, Centrul de Imagistica Medicala Eligon
si-a propus sa aduca un suflu nou exprimat prin:

  • cresterea calitatii diagnosticului
  •  cresterea accesibilitatii la imagistica de inalta tehnologie (RMN, CT).

Crezul nostru este ca putem face lucrurile altfel, ca sintagma “binele pacientului” este mai mult decat o simpla lozinca, avand un sens foarte propriu iar un pacient care paraseste zambind centrul nostru este o incurajare ca lucrurile se misca in directia corecta.

Dotarea actuala a Centrului din Slatina include un aparat tip RMN marca Philips Intera 1.5 T, ce poate efectua pe langa investigatiile de baza (cap, coloana, abdomen, extremitati) si investigatii speciale precum san si un echipament de radiologie marca BMI de tip Jolly 30+; in centrul Eligon Gorj functioneaza un aparat de tip CT General Electric ce acopera toate investigatiile standard. In functie de cum vom percepe nevoile de diagnostic din zona in care activam si evolutia medicinei moderne bazate pe dovezi luam in calcul adaugarea de alte echipamente de diagnostic.

Centrul de Imagistica Eligon beneficiaza de sistemul informatic RIS/PACS (radiological information syste/picture archiving and communication system) de arhivare si prelucrare imagini, oferind, de asemenea, platforma pentru teleradiologie si “second opinion”.

Urgentele sunt tratate prioritar, avand acces dedicat cu spatiu marcat pentru ambulanta; exista un spatiu generos pentru parcare pacienti precum si locuri rezervate persoanelor cu handicap.

Intentia noastra declarata ca si Centru de Diagnostic este de a stabili raporturi corecte si functionale cu principalii furnizori locali de servicii medicale oferind garantia unui diagnostic rapid si corect.

Eligon
Bucuresti