Despre noi

Certificari

11

Grupul ELIGON si-a lansat activitatea prin deschiderea la finalul anului 2012 a Centrului de Imagistica din incinta Spitalului „Sf. Stefan” din Rovinari, judetul Gorj specializat in investigatii de tip tomografie computerizata.

In anul 2015 si-a extins activitatea prin deschiderea unei clinici in Slatina, judetul Olt care ofera  investigatii paraclinice prin rezonanta magnetica (RMN)  si computer tomograf (CT) dar si clinice: ortopedie, neurologie, neurochirurgie.

Anul 2017 este marcat de inaugurarea Centrul Medical ELIGON din Bucuresti care este pozitionat conform serviciilor medicale principale pe care le ofera – Centrul de abord venos si Centrul de Excelenta in Gastroenterologie.

In anul 2021 se deschid doua clinici plasate tot in regiunea Olteniei si anume, Clinica Eligon din Caracal, respectiv Dragasani.

Crezul nostru este ca putem face lucrurile altfel, ca sintagma “binele pacientului” este mai mult decat o simpla lozinca, avand un sens foarte propriu, iar un pacient care paraseste zambind centrul nostru este o incurajare ca lucrurile se misca in directia corecta.

Prin dotarile actuale, atat cele 4 cilinic Eligon pun la dispozitia pacientilor acces la servicii profesionale de diagnostic si imagistica medicala.

Citeste mai mult

Dotarea actuala a Centrului de Imagistica Medicala ELIGON din Slatina include un aparat tip RMN marca Philips Intera 1.5 T, ce poate efectua pe langa investigatiile de baza (cap, coloana, abdomen, extremitati) si investigatii speciale precum san si un echipament de radiologie marca BMI de tip Jolly 30+.  In Centrul de Imagistica Medicala ELIGON din Slatina, Caracal si Dragasani functioneaza un aparat de tip CT General Electric ce acopera toate investigatiile standard.

Centru Medical ELIGON Bucuresti are in dotare echipamente moderne si performante si o echipa medicala de elita cu ajutorul carora oferim pacientilor garantia unui act medical oferit in conditii de maxima siguranta si confort.  In plus, in afara de specialitatea principala avem colaboratori in Cardiologie, astfel pacientii avand la dispozitie posibilitatea de a face ecografii Doppler de cord si vascular, Holter TA si Holter EKG.

Toate Centrele ELIGON beneficiaza de sistemul informatic RIS/PACS (radiological information syste/picture archiving and communication system) de arhivare si prelucrare imagini, oferind, de asemenea, platforma pentru teleradiologie si „second opinion”.

Avantajele de care beneficiaza pacientii care apeleaza la serviciile medicale oferite de ELIGON sunt rapoartele medicale de calitate – complete, complexe si corecte – pe care le primesc in urma oricarei consultatii si investigatii si care asigura certitudinea obtinerii unui diagnostic corect.

Contacteaza-ne pentru informatii / programare

Eligon
Bucuresti